Zomerstop 6-7 t/m 17-8

Onze zomerstop voor doordeweekse fitjes is van ma 6 juli t/m ma 17 augustus. Er is gedurende deze periode wel training op zaterdag; alle leden zijn welkom om mee te doen met de Buitenfit op zaterdag van 9.30 uur tot 10.30 uur. Start op Janskerkhof te Laren.

Op zaterdag 15 augustus is er geen fit vanwege het Zomerstop 0-punt. Korte bezinningsstop en even opladen voor het nieuwe seizoen.

In de week van 18 augustus starten we het seizoen op met de Early Bird 3-daagse; er is dan training op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 9.00 uur. Alle leden welkom. Start bij Bart op het Eiland van Eemnes.

Het normale ritme voor alle doordeweekse fitjes en de zaterdagfit is weer van toepassing vanaf zaterdag 22 augustus. Voor liefhebbers is er op dinsdag en donderdag om 8.00 uur een extra opstart-training van 18 augustus t/m 29 september.

Voor eventueel noodzakelijk (preventief) onderhoud voorafgaand aan het nieuwe seizoen is de praktijk geopend t/m 9 augustus en v.a. 18 augustus.

Fijne zomervakantie !